Maak deel uit van de groep

bancair

Bemiddeling is niet zomaar iets, je bent niet voor niets uitgekozen om een vacature te vervullen. Door de korte lijnen van de organisatie wordt je snel geholpen, communiceren hoeft niet langdradig te zijn. Ben je bemiddeld dan maak je deel uit van een zeer hechte groep, persoonlijkheid voert de boventoon binnen de organisatie. Of je nu als bancair werkt via ons of bij een andere functie, inmiddels werken er al 70 personen door heel het land die B&P professionals heeft bemiddeld. Op verschillende gebieden zijn zij niet de grootste, maar wel de beste. 

bancair

Werk en privé zijn belangrijk

Als echte professionals kijk je niet alleen naar de werkgever, bij de werknemer is het ook belangrijk dat je de situatie van werk en privé in de gaten houdt. Het contact tussen de gedetacheerden is erg belangrijk, of je nu net begint of je bent al een ervaren professional die al een tijd bij een werkgever aan het werk bent. Regelmatig komt de medewerker van het bureau even langs, om te kijken en te bespreken of je het naar je zin hebt en een praatje te maken met je werkgever. De ontwikkeling is ook belangrijk, om aan je toekomst te denken en daar ook in te investeren.

Verzekerd van kwaliteit

Wanneer je wordt gedetacheerd bij een werkgever, is het belangrijk dat je wel met een professionele organisatie te maken hebt die dat voor je regelt. De B&P Professionals hebben het NEN 4400-1 certificaat behaald, dit betekent dat de organisatie zeer professioneel te werk gaat. Het maatwerk wat zij leveren slaat aan bij de gedetacheerden, niet voor niets zit er ieder jaar een mooie groei binnen het bedrijf. Het streven is niet om de grootste te worden, maar wel zoals nu het geval is de beste te blijven op het gebied van detacheren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *