Zakelijk nieuws over Rusland

RusInform is een informatiebrug tussen Rusland en Nederland op het gebied van zakelijk nieuws. De veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op en kennis van zaken is dan ook de sleutel tot succes. Met  nieuws over de laatste trends, fusies en overnames, nieuwe producten, voorkeuren en behoeften van consumenten, brengt RusInform de kansen en risico‚Äôs voor ondernemers in Nederland en Rusland in kaart.

Missie

De missie van RusInform is objectief en betrouwbaar informatie bieden aan Nederlandse en Russische bedrijven die zaken met elkaar willen doen. Hiermee willen  wij een zo zuiver mogelijk beeld geven van  het handelsklimaat in beide landen, drempelverlagend werken en daardoor handelsbetrekkingen bevorderen. Onze commercieel onafhankelijke redactie leest off- en online uitgaven, onderzoeken, ratings en andere Russische bronnen om de lezer dagelijks actuele informatie te bieden.

Gratis nieuwsbrieven

Doormiddel van  twee nieuwsbrieven, ondersteund door twee websites, met ieder een eigen doelgroep, kan RusInform de informatie goed op de lezer afstemmen. In de Nederlandstalige nieuwsbrief zijn nieuws en actualiteiten te vinden over handelsbetrekkingen tussen beide landen, economie, bedrijven, wetgeving en consumententrends in Rusland. De Russischtalige nieuwsbrief brengt nieuws over het bedrijfsleven in Nederland.
Beide nieuwsbrieven komen 51 weken per jaar uit.
Abonneer u nu op de wekelijkse nieuwsbrief van RusInform

Doelgroep

Het abonneebestand van de nieuwsbrief bestaat uit eigenaren van bedrijven, directieleden, management- en staffunctionarissen, marketingmanagers, projectmanagers en  professionals met internationale ambities, die op de hoogte willen zijn en blijven van de ontwikkelingen in het land van hun (toekomstige) zakenpartners.
De lezers van RusInform zijn werkzaam in de dienstverlening, handel of industrie. Het zijn toeleveranciers, export- en importbedrijven, fabrikanten van consumentenartikelen, beursorganisatoren, IT- bedrijven, consultants, advocaten en andere dienstverleners.


© 2006 - 2017 Rusproject . Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden, Disclaimer, Privacy Statement