Disclaimer

Informatie
Bij de opzet van het materiaal op deze website is in goed vertrouwen gebruik gemaakt van informatie, welke ons inziens vrij op het internet beschikbaar is. Indien enig persoon en/of instelling bezwaar maakt tegen het gebruik van zijn en/of haar informatie in de website van Rusproject, gelieve dit direct te melden. De betreffende informatie zal dan, na ontvangst van het bezwaar, onmiddellijk van de website worden verwijderd. RusProject en hieronder vallende RusInform geeft geen enkele garantie op de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, beeldmateriaal, links of enig andere inhoud in dit materiaal.


Aansprakelijkheid
RusProject zal niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enig speciale, directe, indirecte, dan wel gevolgschade inclusief, en zonder enig limiet, van gemiste inkomsten en/of gemiste winstkansen, welke het gevolg zouden kunnen zijn door het gebruik van dit materiaal. De informatie kan zonder kennisgeving gewijzigd worden en geeft RusProject geen enkele verplichtingen in de toekomst.


Copyright
Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.


Hyperlinks
Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop RusProject geen invloed heeft. RusProject kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.
 


© 2006 - 2017 Rusproject . Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden, Disclaimer, Privacy Statement