Zelf persen loont

maandag 21 december 2009 | Bron : RusInform/aif.ru

Gezien de gemiddelde restaurantprijzen lijken verse sapjes niet weggelegd te zijn voor de kleine beurs. Een klein flesje sap kost in een restaurant al gauw 3,50 euro of meer, ongeacht het soort fruit. En dat, terwijl appels of sinaasappels meestal veel duurder zijn dan worteltjes.

Een Russische journalist, in bezit van een gewone fruitpers, heeft de proef op de som genomen. Hij kocht een paar kilo vers fruit en ging aan de slag. Hij kwam op een prijs per flesje van 35 tot 40 eurocent (inclusief stroomverbruik). Het is niet moeilijk te berekenen na hoeveel sapjes de prijs van de fruitpers is terugverdiend. Dat lijkt een gezonde manier om geld te besparen.

Abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief van RusInform

Terug naar overzicht


© 2006 - 2017 Rusproject . Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden, Disclaimer, Privacy Statement