Truckers ook aanwezig op digitale snelweg

woensdag 22 december 2010 | Bron : RusInform / Fabrikabiz.ru

Vrachtwagenchauffeurs blijken ook op internet prima hun weg te kunnen vinden. Sociale netwerksites zijn erg populair in Rusland. Voor allerlei groepen is er wel een internetgemeenschap. Alleen de Russische truckers bleven tot voor kort achter.

Worldtrucker.com

Autofabrikant Volvo was al aanwezig op het internet met Worldtrucker.com. Op deze site kunnen vrachtwagenchauffeurs ervaringen delen, ongeacht in welk merk vrachtauto zij rijden. Volvo heeft Worldtrucker.com nu ook naar het Russische internet gebracht. Hierdoor hebben Russische truckers ook een platform voor dialoog en het delen van de passie voor vrachtwagens.

Promotruck
Om de website onder de aandacht te brengen is Volvo in december en januari op weg met een promotruck. Op plekken waar veel truckers samenkomen, zoals parkeerplaatsen bij benzinestations, kunnen truckers kennismaken met de website en worden zij uitgenodigd om lid te worden. Nu internetverbindingen steeds beter worden, hebben truckers, zelfs als ze op weg zijn, in de meest verre uithoeken van Rusland toegang tot het forum waarop ze hun ervaringen met collega's in binnen- en buitenland kunnen delen.

Abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief van RusInform

Terug naar overzicht


© 2006 - 2017 Rusproject . Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden, Disclaimer, Privacy Statement