Russische Visa regelgeving bijeenkomst

dinsdag 1 juni 2010 | Bron : NCH

Reist u als ondernemer vaak voor zaken naar Rusland? Stuit u op problemen met de aanvraag van uw zakelijke Russische visa of vindt u de procedures ingewikkeld ? De Ambassade van de Russische federatie in Nederland beantwoord graag al uw brandende vragen en zal u de nieuwste ontwikkelingen en verbeteringen presenteren op het gebied van de Russische visa regelgeving.

Het hoofd van de Consulaire afdeling, Dhr. Yury. V. Bavykin zal een presentatie verzorgen over de recente ontwikkelingen op de Russische visa regelgeving. Grijp uw kans om uw vragen en suggesties direct te stellen aan de Consulaire afdeling van de Russische Ambassade in Nederland.

Op 1 juni heeft u wederom de kans om de nieuwe Ambassadeur van de Russische Federatie in Nederland, H.E. Dr. Roman A. Kolodkin te ontmoeten die aanwezig zal zijn.

Verder zullen Dhr. V.Maslennikov Ministre-Conseiller en Mevr. Irina Safronova, Tweede Secretaris van de Russiche Ambassade u ook te woord staan om al uw vragen m.b..t het zakendoen in Rusland te beantwoorden.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Nederlands-Russisch Centrum voor Handelsbevordering (NRCH) in samenwerking met de Ambassade van de Russische federatie in Nederland en de Kamers van Koophandel Rotterdam, Den Haag en de COETC. Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Kamer van Koophandel Den Haag. De bijeenkomst wordt gehouden in het Engels.

Aanmelden
Deelname is kosteloos voor leden van een landencentrum Centraal- en Oost-Europa van het NCH en COETC-leden. Niet-leden betalen � 30 (excl. BTW). Wel dient u zich tijdig aan te melden via het extranet van het NCH. Indien u geen account heeft kunt u een account aanmaken via dezelfde link. Voor vragen over uw aanmelding kunt u contact opnemen met Rob Meijer:
070 - 344 15 90 (rmeijer@nchnl.nl). Voor inhoudelijke vragen neemt u contact op met Marieke van der Wilk: 070 - 344 15 54 (mvanderwilk@nchnl.nl)

Locatie: Kamer van Koophandel Den Haag

Koningskade 30 2596 AA's-Gravenhage

Programma

09:30 Registration, coffee & tea

10.00 Welcome by the Ambassador H.E. Roman A. Kolodkin

10.10 Presentation on the current developments on the Russian Visa regime by
Mr. Yury. Y. Bavykin

10.30 Questions & Answer session

11.15 Network reception

12.00 End of Program


N.B. The program will be in the English language

Abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief van RusInform

Terug naar overzicht


© 2006 - 2017 Rusproject . Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden, Disclaimer, Privacy Statement