RUSEVENT

NRCH Eindejaarsborrel Rusland

vrijdag 9 december 2011 | Bron : NRCH

Sluit op vrijdag 9 december een enerverend Russisch zakelijk jaar informeel af met de NRCH Eindejaarsborrel. U bent in de gelegenheid om één op één van gedachten te wisselen met (mede) Ruslandgangers, dan wel informatie uit te wisselen of wellicht zelfs direct tot zaken te komen. Rob Rühl (ING) beantwoordt in zijn presentatie de vraag 'Laat de eurocrisis de Russische economie koud?' en een succesvolle ondernemer vertelt u over zijn ervaringen met het zaken doen in Rusland.

Locatie en tijd
De Eindejaarsborrel wordt aangeboden door ING en vindt van 15.00 - 18.00 uur plaats bij ING, Bijlmerplein 888, 1102 MG Amsterdam.

Programma
Het voorlopige programma vindt u via deze link.

Aanmelden en deelnamekosten
NRCH en overige Oost-Europa leden genieten voorrang op deze bijeenkomst. Aanmelding voor deze bijeenkomst verloopt via het NCH Extranet.
Deelname is kosteloos voor NRCH leden en leden van een landencentrum Centraal- en Oost-Europa van het NCH en COETC -leden. Niet-leden betalen € 50 (excl. BTW ).

Meer informatie
Met vragen over de aanmeldingsprocedure kunt u terecht bij Rob Meijer: rmeijer@nchnl.nl of 070-3441544.
Heeft u inhoudelijke vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Nadia Verwaal: nverwaal@nchnl.nl of 070-3441599.

Abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief van RusInform

Terug naar overzicht


© 2006 - 2017 Rusproject . Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden, Disclaimer, Privacy Statement